Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayınlayarak, tüm Manisalıların, ülkemizin ve İslam aleminin Kadir Gecesi’ni tebrik etti. Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayınlayan Başkan Ergün, mesajında şunlara yer verdi: “Bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen mübarek Kadir Gecesi’ne bizleri kavuşturan yüce Allah’a binlerce kez hamt olsun. Bugün, Mübarek Kadir Gecesi’ne ulaşmış olmanın manevi hazzını, rahmetini ve bereketini yaşıyoruz. Bu mübarek gecenin rahmet ve bereketinin, ülkemizin her bölgesine çağlayan bir nehir gibi ulaşmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Şüphesiz bu kutsal gece; gönül dünyamızın aydınlanması ve manevi huzurumuzun artması için bizlere eşsiz bir fırsat sunmaktadır. Bu mübarek gecenin getirdiği esenlik ve selametin Manisa’mızı, ülkemizi ve bütün insanlığı çepeçevre kuşatarak tüm dünyada barış ve huzurun hakim olmasını temenni ediyorum. Bu vesileyle tüm hemşerilerimin, aziz milletimizin ve Türk-İslam aleminin mübarek Kadir Gecesi’ni en içten duygularımla tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Dualarınız kabul ve makbul olsun. Kadir Gecemiz mübarek olsun.”

KADİR GECESİ PROGRAMI KULA’DA

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kula ilçesinde bulunan Tapduk Emre ve Yunus Emre Türbesi’nde ‘Yunus Emre Gönül Sofrası ve Kadir Gecesi Programı’ düzenleyeceklerini belirterek, tüm Manisalıları Kadir Gecesi’ni Kula’da idrak etmeye davet etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından inanç turizmini geliştirmek amacıyla Kula ilçesine bağlı Emre Mahallesi’nde yer alan Tapduk Emre ve Yunus Emre Türbesi çevresinde başlattığı düzenleme çalışmalarını tamamladı. Yepyeni ve modern yüzüyle Kula’yı selamlayan bu bölge, Kadir Gecesi’nde binlerce Manisalıyı ağırlamak üzere hazır hale getirildi. Kula Tapduk Emre ve Yunus Emre Türbesi’nin yan tarafında bulunan meydanda ilk olarak Yunus Emre Gönül Sofrası’nı kuracaklarını belirten Başkan Ergün, “Saat 18.00 itibariyle Kula ilçemizde mübarek Kadir Gecemizi inşallah hep birlikte idrak edeceğiz. İftar saatinde Yunus Emre Gönül Sofrası’nda değerli hemşehrilerimizle birlikte oruçlarımızı açacağız. Sahur vaktine kadar da Kur’an-ı Kerim tilavetleri, dualar ve ilahilerle Kadir Gecemi’mizi Yunus’un gönül dergahında idrak edeceğiz. Tüm hemşehrilerimizi mübarek Kadir Gecesi’ni Kula ilçemizde hep birlikte idrak etmeye davet ediyorum. Bu vesileyle tüm Manisalıların ve Türk-İslam aleminin Kadir Gecesi’ni kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim