Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilk olarak Ağrı Belediyesini ziyaret etti. Ziyarette Başkan Ergün’e Manisa FK Başkanı Mevlüt Aktan da eşlik etti. Belediye Başkanı Savcı Sayan ile bir araya gelen Başkan Ergün, Ağrı’da bulunmaktan mutlu olduğunu ifade etti. Kendilerini sıcak ve samimi bir şekilde ağırlayan Başkan Sayan’a teşekkür eden Başkan Ergün, Ağrı’nın tarihi ve turistik mekanlarının görülmeye değer olduğunu dile getirdi. Başkan Ergün’ü Ağrı’da ağırlamaktan mutlu olduklarını ifade eden Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan da, Başkan Ergün’e üzerinde isminin yazılı olduğu Ağrıspor forması hediye etti. Başkan Ergün de, Başkan Sayan’a içerisinde Manisa’yı tanıtıcı ürünlerin yer aldığı çanta ile ziyaret anısına çeşitli hediyeler takdim etti.

MHP AĞRI İL BAŞKANLIĞINI DA ZİYARET ETTİ

Ağrı Belediyesini ziyaretinin ardından Başkan Ergün, MHP Ağrı İl Başkanlığına da ziyarette bulundu. MHP Ağrı İl Başkan Yardımcısı Vedat Aksoy ve partililer tarafından karşılanan Başkan Ergün, Manisalıların selamlarını partililere iletti. Annesinin rahatsızlığı nedeniyle ziyarette yer almayan MHP Ağrı İl Başkanı Selahattin Aktaş’a geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Ergün, Türkiye Belediyeler Birliği Toplantısı vesilesiyle Ağrı’da bulunmaktan mutlu olduğunu ifade etti.

BAŞKAN ERGÜN, AĞRI VALİSİ ELBAN’I ZİYARET ETTİ

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ağrı Valisi Süleyman Elban’a da nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Birol Ekici, Manisa FK Başkanı Mevlüt Aktan ve Özel Kalem Müdürü Gökmen Aytaç da yer aldı. Ziyaretleri nedeniyle konuklarına teşekkür eden Vali Elban, Başkan Ergün’e ziyaret anısına hediye takdiminde bulundu. Başkan Ergün de, Vali Elban’a içerisinde Manisa’yı tanıtıcı ürünlerin yer aldığı çantadan takdim etti.

Editör: TE Bilişim