Tepecik Mahallesi sakinleri Başkan Ergün'e pankart açarak ve sosyal medya üzerinden "Büyükşehrin büyük başkanı var ol" mesajıyla teşekkür etti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde vatandaşların hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Yapılan çalışmaları takdirle karşılayan vatandaşlar Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e sosyal medya yoluyla ve pankart açarak sesini duyuruyor. Şehzadeler ilçesi Tepecik Mahallesi sakinleri mahallede gerçekleştirilen içme suyu borularının ve kanalizasyon hattının yenilenmesinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür ettiler. "Büyükşehrin büyük başkanı var ol" mesajıyla Başkan Ergün'e teşekkür eden mahalle sakinleri, yılardır yapılmayan çalışmaların Büyükşehir Belediyesi ile geldiğini belirttiler.
Mahalle sakinleri, "Manisa Büyükşehir Belediyesi Tepecik Mahallesini adeta yeniliyor. İçme suyu sorunumuz kalmadı. Kanalizasyon hattı yenileniyor. Mahallemizde yapılan her çalışma bizleri çok mutlu ediyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün'e teşekkür ediyoruz" diyerek memnuniyetlerini ifade etti.
Editör: TE Bilişim