Manisa Makedonya Göçmenleri Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği Başkanı Eyüp Deniz ve yeni yönetimi, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette söz alan Manisa Mak-Göç Derneği Başkanı Eyüp Deniz, Başkan Ergün'e yönetim kurulu üyelerini tek tek tanıttı, derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi.
YANIMIZDA OLDUĞUNUZU BİLİYORUZ
Büyükşehir Belediyesi'nin her zaman yanlarında olduğunun bilincinde olduklarını sözlerine ekleyen Deniz," Kültürel ve sanatsal faaliyetler içerisinde bulunarak topluluğumuza daha faydalı olabilmek için buradayız. Dernek olarak Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan etkinliklerde yer alıp, Manisa Büyükşehir Belediyemizi en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz. Bunun yanı sıra Manisa Mesir Macunu Festivali'nde de sosyal ve kültürel etkinlerde görev almaya hazırız. Her zaman yanımızda olduğunuzu biliyor, Manisa Mak-Göç yönetimi olarak düzenleyeceğimiz faaliyetlerde görüş ve desteklerinizi bekliyoruz" diye konuştu
BAŞARILAR DİLEDİ
Gerçekleştirilen ziyaret nedeniyle memnuniyetini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise, "Derneklerin, gelenek ve göreneklerimizi yaşatmada, sosyal ve kültürel devamlılığın sağlanmasında önemli bir misyonu bulunduğunu düşünüyorum. Bu anlamda gerçekleştireceğiniz çalışmalarda başarılar diliyorum" diye konuştu.
NAZAR DEĞMESİN
Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarından övgüyle bahseden dernek üyeleri ise, Başkan Ergün'ü tebrik etti. Manisa Mak-Göç yönetimi, Başkan Ergün'e nazar değmemesi için nazar boncuğu hediye ederek, başarılarının devamını temenni etti. Başkan Ergün de, Manisa Mak-Göç üyelerine, Büyükşehir Belediyesi'nin il genelinde hayata geçireceği projeler hakkında bilgi vererek, Manisa'nın 17 ilçesine en iyi hizmetleri vereceklerini mesajını verdi. Ziyaretin sonunda Başkan Ergün ve Mak- Göç yönetimi hatıra fotoğrafı çektirdi.
Editör: TE Bilişim