Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, MHP Gördes İlçe Başkanı Abdurrazik Yonat ve AK Parti Gördes İlçe Başkanı Rıza Dilcan ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e ziyarette bulundu. Başkan Ergün daha sonra, İzmir Vakıflar Bölge Müdürü Muzaffer Ataseven’i de MASKİ Genel Müdürlüğündeki makamında ağırladı.

Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, MHP Gördes İlçe Başkanı Abdurrazik Yonat ve AK Parti Gördes İlçe Başkanı Rıza Dilcan ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e ziyarette bulundu. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya da ziyarette hazır bulundu. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette geride kalan süreçte ilçeye kazandırılan çalışmalar görüşülürken, önümüzdeki süreçte yapılması planlanan çalışmalar hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Ergün, ziyaretleri nedeniyle Belediye Başkanı Muhammet Akyol ile İlçe Başkanları Abdurrazik Yonat ve Rıza Dilcan'a teşekkürlerini iletti.

VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAŞKAN ERGÜN’E ZİYARET

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, İzmir Vakıflar Bölge Müdürü Muzaffer Ataseven’i MASKİ Genel Müdürlüğündeki makamında ağırladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya’nın da hazır bulunduğu ziyarette, Manisa genelinde ortak alanlarda yürütülen çalışmalar hakkında istişare gerçekleştirildi.

Başkan Ergün’e nezaket ziyaretinde bulunan Bölge Müdürü Ataseven, “Sayın Başkanımız geçtiğimiz yıl göreve atandığımda birlikte güzel işler yapacağımızı belirtmişti. Şahsım adına bu anlamda kendisine gerçekten de bir teşekkür borçluyum. El birliğiyle daha da güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum” dedi.

Ziyaret dolayısıyla konuğuna teşekkür eden Başkan Ergün, vatandaşlara daima en iyi hizmetleri sunabilmek adına tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği ve uyum içerisinde çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi. Ziyaret sonunda Başkan Ergün, konuğuna Manisa mesir macunu ve yan ürünlerinden oluşan bir hediye paketi takdim etti.

Editör: TE Bilişim