Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayınlayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, mesajında şunlara yer verdi: “İslami feyiz ve bereketin mevsimi olan mübarek üç ayların ilk meyvesi olan Regaip Kandili’ni idrak ediyor olmanın manevi hazzını yaşıyoruz. Bu mübarek günleri fırsat bilerek, ellerimizi semaya açıp yüce Allah’tan af ve mağfiret istemeye, birbirimizle kucaklaşmamız gerektiğine inanıyorum. Dünyamız ve ülkemiz, koronavirüs salgını nedeniyle zor bir dönemden geçiyor. Öncelikle bu mübarek günlerin ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, Cenab-ı Allah’ın ülkemizi her türlü afetten, kazadan ve beladan korumasını niyaz ediyorum.”

ŞEHİTLERİMİZİ ANDI

“Bunun yanında ülkemizin bölünmez bütünlüğünü korumak için yurdumuzun dört bir yanında ve sınırlarımızın ötesinde görev yapan kahraman asker ve polislerimizi selamlıyor, yüce Allah’tan evlatlarımıza güç kuvvet niyaz ediyorum. Irak’ın kuzeyi Gara’da bölücü terör örgütüne yönelik operasyonlar sürerken, 13 evladımızı kahpece şehit eden hainleri nefretle lanetliyor, tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.”

“REGAİP KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN”

“Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV), Regaip Kandiline ulaştığında, “Allah’ım! Recep ve Şaban ayını bizim için mübarek kıl ve bizi Ramazan ayına kavuştur” diye dua etmiştir. Bu güzel hadisin ışığında tüm hemşehrilerimin ve Türk-İslam aleminin Regaip Kandili’ni kutluyor, yapacağımız ibadetler ve edeceğimiz duaların Allah katında kabul olmasını diliyorum. Regaip Kandilimiz mübarek olsun.”

Editör: TE Bilişim