Ahmet ÜNSAL/Manisa

Baro Başkanı Ali Arslan yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Cumhuriyet anıtına baro çelengini bıraktıktan sonra devreye giren Emniyet Müdür yardımcısı Kenan Akgöllü Valilik genelgesinin dışında Cumhuriyet anıtına çelenk bırakan Manisa Baro Başkanı Ali Arslan’a “Sayın başkan çelenginizi koydunuz, fotoğraflarınızı sosyal medyanızdan paylaştınız şimdi sıra koyduğunuz çelengi yerinde alarak kurumunuza götürmek. Eğer siz götürmek istemezseniz biz çelenginizi buradan alır Emniyet Müdürlüğümüzde güvenli bir şekilde misafir ederiz” uyarısında bulundu.

Baro Başkanı Arslan’da,  “Bugün milli bayram çocuklarımız gelemese de biz çelengimiz ile onları temsil etmek gurur duyarız. Eğer bir ceza yazacaksanız yazabilirsiniz ancak biz çelengi buradan kaldırmayacağız. Kaldıracaksanız hiç olmazsa gün boyu kalırsa seviniriz” dedi.

İKİNCİ YASAĞI DA EĞİTİM-İŞ ÇİĞNEDİ

Valiliğin çelenk bırakma genelgesine aykırı davranan bir başka STK ise Eğitim-İş Manisa Şube Başkanı Zeki Dirlikli, Şube sekreteri Metin Tamtekin bıraktığı çelenk oldu. Emniyet birimleri Eğitim-İş yöneticilerine de aynı uyarıda bulundu. Sendika yetkilileri çelenklerini Cumhuriyet anıtından kaldırdı.

Editör: TE Bilişim