MANİSA'da dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 4 kişiden ikisi olan baba-kız son yolculuğuna birlikte uğurlandı. Baba-kız yüzlerce kişinin katıldığı cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlanırken, anne ve oğlunun da Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ndeki tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.
Manisa'da dün akşamüstü saat 19.00'da Abdülhalim Atçı yönetimindeki 45 UA 1080 plakalı otomobil Güzel köy kavşağında bulunan trafik ışıklarında U dönüşü yapmak istediği sırada Saruhanlı istikametinden Manisa istikametine doğru seyir halinde olan Serkan Günduru idaresindeki 67 ND 531 plakalı minibüsle çarpıştı. Meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetmiş, 5 kişi de yaralanmıştı. Kazada aynı aileden Abdülhalim Atçı (60), eşi Teslime Atçı (58), damadı Ersan Köseoğlu (39) ve 3 yaşındaki torunu Teslime Köseoğlu hayatını kaybederken, 12 yaşındaki torunu Mustafa Köseoğlu ve kızı Aysun Köseoğlu (36) da yaralanmıştı. Kazada minibüste bulunan araçta bulunan Serkan Günduru, Canan Günduru ve Sevgi Günduru yaralanarak hastanede tedavi altına alınmıştı.
Manisa'nın Şehzadeler ilçesine bağlı Şirin Mahallesi'ndeki mahalle camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ersan Köseoğlu ve 3 yaşındaki kızı Teslime Köseoğlu birlikte son yolculuklarına dualarla uğurlandı. Cenaze namazına Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, AK Partili yöneticiler, kazada annesi, babası, eniştesi ve yeğenini kaybeden Şehzadeler Belediyesi çalışanı Akın Atçı ile yüzlerce vatandaş katıldı.
Yoğun yağmur altında Manisa İl Müftü Yardımcısı Yusuf Arslan tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından baba kız köy mezarlığında toprağa verildi. Kazada hayatını kaybeden Abdülhalim Atçı ve eşi Teslime Atçı'nın ise Sancaklıbozköy'de ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi. Bu arada kazada ağır yaralanan ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alınan Aysun Köseoğlu ve 12 yaşındaki oğlu Mustafa Köseoğlu'nun tedavilerinin sürdüğü bildirildi.
Editör: TE Bilişim