Haber: Serkan ÖZCAN
Manisa'da şehrin çeşitli yerlerinde çöplerden geri dönüşüm toplayan at arabalı hurdacılar şehir trafiğini içinden çıkılmaz konuma getiriyor. İşte bu manzaralardan birisi de Şehzadeler İlçesi İbrahim Gökçen Bulvarı, Avnigemicioğlu Caddesi üzerinde yaşandı.
At arası ile hurda toplayan bir kadının şehir içindeki trafiği yavaşlattığını ve tehlikeye düşürdüğünü ihbar alan polisler harekete geçti. Polis, kadına ‘Dur' ihtarı yapsa da at arabasının üzerindeki kadın ihtara uymadı. Olay yerindeki ekiplerin "At arabası sürücüsü durmuyor" anonsu ile tüm birimler o bölgeye yönlendirildi.
POLİS MEMURU ATIN YULARI İLE DAKİKALARCA KOŞTU
Bir polis memuru at arabasının önünü güçlükle keserek durdurmayı başardı. Ancak at arabasını kullanan kadının atına ‘Deh' deyince at yeniden hareket etti. Atın yularını bırakmayan polis, atla birlikte dakikalarca koşarken sonunda atı tekrar durdurmayı başardı. Nefes nefese kalan polis memuru atın yularından tutarak trafik birimlerinin olay yerine gelmesini bekledi. Trafik Şubesi birimleri hurda kağıt toplayıcısı kadına ‘Trafiği tehlikeye düşürmekten' dolayı cezai işlem uyguladı.
Polis birimleri at arabasını bir tutanak ile zabıta ekiplerine teslim etmek istemesine karşın ne zabıta ekipleri atı teslim almak istemedi. At arabası sürücüsü kadın bu kargaşayı fırsat bilerek olay yerinden hızla ayrılarak kayıplara karıştı.
Editör: TE Bilişim