HABER: BURHAN AKDEMİR

Başkan Akyol’un bir türlü bitirilemeyen Gördes yolları ile ilgili serzenişi toplantıya katılanları güldürdü. Başkan Akyol, şunları söyledi:

“Manisa’nın ilçeleri arasında en kötü ulaşım bağlantısı olan ilçemiz Gördes. Biz bu konuda sürekli eleştiri alıyoruz. 1967 yılından bu yana sürekli vatandaşın oyalandığı ifade ediliyor. Bitirilemeyen yollar benimle yaşıt. Sayın müdür yardımcısı Akhisar-Gördes arasındaki yolda çalışmaların devam ettiğini söyledi. Ama çalışmalar devam etmiyor. Bu yol yılan hikayesine döndü. Gelin arabalarının arkasına ‘Aşkımız Gördes-Akhisar yolu gibi hiç bitmesin’ yazılıyor. İnsanlar esprili bir dille sorununu dile getiriyor. Gelin arabalarının arkasına konu oldu.”

Gördes-Akhisar yolunun ana bağlantı yolu olduğunu ve ölümlü kazalar yaşandığını ifade eden Akyol, yolun hızla yapılmasını istedi. Karayolları Bölge Müdürü Yardımcısı Alparslan Eşlik de bu yolun yapımında çeşitli sıkıntılar yaşandığını belirterek, sıkıntıların giderilmesi için çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

Editör: TE Bilişim