Bölgede toplam 5 kilometrelik asfalt çalışması yapıldığını belirten Daire Başkanı Fevzi Demir, vatandaşların yolu kazasız belasız bir şekilde kullanmalarını temenni etti. 

  Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanlığı, Saruhanlı’ya bağlı Adiloba ve Paşaköy Mahalleleri arasında kalan 3 kilometrelik yolda ve Paşaköy ile Tepecik Mahalleleri arasında kalan 2 kilometrelik yolda asfalt çalışmaları gerçekleştiriyor. Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanlığı ekiplerince yürütülen çalışmaları Daire Başkanı Fevzi Demir yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında bilgi veren Daire Başkanı Fevzi Demir, “Bu bölgede daha önceden MASKİ Genel Müdürlüğü’müz tarafından çalışma yapılmıştı. Bu nedenle yolda bozulmalar meydana gelmişti. Biz de bu çalışmalara müteakip Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanlığı ekiplerimizle 1. Kat sathi kaplama asfalt uygulaması yapıyoruz” dedi.

  Yolun temelinin ve zemin iyileştirme çalışmalarının geçtiğimiz günlerde tamamlandığını söyleyen Daire Başkanı Fevzi Demir, “Asfaltın dökülmesi için de MASKİ’nin inşaatının tamamlanması bekleniyordu. O da tamamlandıktan sonra arkadaşlarımız dün yoldaki son rötuşları yaptıktan sonra bugün itibariyle asfalt dökümüne başladılar. 3 kilometre Adiloba-Paşaköy yolu ve 2 kilometrelik Paşaköy-Tepecik yolunda 1. Kat sathi kaplama çalışması devam ediyor. Bugün itibariyle toplamda 5 kilometrelik yolumuza asfalt dökerek vatandaşlarımızın kullanımına sunmuş olacağız” diye konuştu.

  Asfalt sezonunun sonuna yaklaşıldığını belirten Daire Başkanı Fevzi Demir, “Saruhanlı’da bu yıl yaklaşık 40 kilometrelik bir çalışma yapıldı. Eğer havalar müsaade ederse birkaç problemli yolumuz daha var. Onları da tamamlayıp Saruhanlı’da asfalt sezonunu bitirmiş olacağız. Bu işler tamamen Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Daire Başkanlığı bünyesindeki ekipmanlar ve personel ile yapılıyor. Burada emeği geçen arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah vatandaşlarımız yolu kazasız belasız bir şekilde kullanırlar” dedi.

Editör: TE Bilişim