ESKİ Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, ağabeyi Yıldıray Arınç'ın cenazesinden sonra yaptığı konuşmada gözyaşlarını tutamadı. 

 Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın ağabeyi Yıldıray Arınç, Manisa Hatuniye Camisinde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Bülent Arınç, cenaze töreninin ardından Manisa Polisevi'nde taziyeleri kabul etti. Taziye ziyaretinde Taziyeye Eski Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin, eski Bayındırlık Bakanı Zeki Ergezen, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, İzmir Valisi Mustafa Toprak, AK Parti Manisa Milletvekilleri Uğur Aydemir, Murat Baybatur, İsmail Bilen ve Recai Berber, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ve Arınç ailesinin yakınları katıldı. 

"HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN" 

Arınç, taziyeye katılan herkese teşekkürlerini ileterek şöyle konuştu: "Değerli arkadaşlarım, değerli dostlarım, değerli akrabalarım, inşallah Allah hayrımızı kabul eder. Bu acı günümüzde cenazemizi defnederken uzaktan ya da yakından dostlarımız olarak bizleri yalnız bırakmadığınız, bizlere destek olduğunuz için hepinizden Allah razı olsun."

 "ARTIK 3 KARDEŞ KALDIK" 

Arınç, 4 kardeş olarak her sene ramazan ayında geleneksel olarak bir araya geldiklerini fakat önümüzdeki ramazan ayında 3 kardeş olarak bir araya geleceklerini ifade ederken gözyaşlarını tutamadı. Duygu dolu anlar yaşayan Arınç, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Ağabeyimin oğlu Emre, kızı Burcu Arınç ve geride kalan 3 kardeşi adına hepinize teşekkür ediyorum. Biz her sene en azından ramazan günlerinde bir araya gelirdik. Geçmişlerimize bir mevlit tertip ederdik. Akşam bir iftar verirdik. O mevlit sonrasında 4 kardeş olarak birer fotoğraf çektirirdik. Gönlümüzden de şu geçerdi; önümüzdeki ramazan ayına kim kala kim göçe. Şimdi önümüzdeki ramazan ayında Allah ömür verirse 3 kardeş olarak yolumuza devam edeceğiz. Allah ölümün de hayırlısını nasip etsin. Cümlenize Allah'tan sağlık ve uzun ömürler diliyorum."
Editör: TE Bilişim