Çalışanları Sendikası (AFAD-SEN) Genel Başkanı Ayhan Çelik ve Genel Başkan Yardımcısı Murat Aldağ, AFAD çalışanlarının sorunlarını yerinde çözmek adına Manisa İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü Bekir Şen'e ziyarette bulundular.

AFAD-SEN, üyelerinin özlük haklarının iyileştirilmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda AFAD-SEN Genel Başkanı Ayhan Çelik ve Genel Başkan Yardımcısı Murat Aldağ, AFAD çalışanlarının sorunlarını yerinde çözmek adına Manisa AFAD İl Müdürü Bekir Şen'e ziyarette bulundular. Gerçekleşen ziyarette AFAD-SEN Genel Başkanı Ayhan Çelik, "Sendikal anlamda 81 ilde faaliyet göstermek amacıyla hem de sendikaya üye arkadaşlarımızın sorunlarını ve yapacakları faaliyetler konusunda bilgilendirmek amacıyla çalışmalar yapıyoruz. Bu kapsamda Manisa'ya da ziyarette bulunduk. Kendilerine teşekkür ederim" dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AFAD İl Müdürü Bekir Şen, ise şöyle konuştu: "23 ilin müdürleri asaleten atandı. Bende bunlardan biriyim. Arkadaşlarımızı hem ziyaret etmek hem de yerinde incelemek için bugün ziyaretimize geldiler. Kurumun sorunlarının görüşülecek. Kendilerine teşekkür ederim." (ERSAN ERDOĞAN)
Editör: TE Bilişim