Yunusemre Belediyesinde Hukuk İşleri Müdürü olarak görev yapan 44 yaşındaki Uysal'ın 29 Şubat'a denk gelen doğum gününü, iş arkadaşları pasta keserek kutladı. Sürpriz karşısında şaşıran ve doğum günü olduğunu unutan Uysal, "44 yıllık yaşamımda 11'ince kez doğum günümü kutluyorum. 4 yılda bir de olsa bu duyguyu yaşamak çok güzel" diye konuştu.


MANİSA'DA yaşayan 44 yaşındaki Avukat Cemile Uysal, 29 Şubat'ta olan doğum gününü mesai arkadaşları sayesinde hatırladı. Doğum gününün 4 yılda bir gelmesi sebebiyle zamanla unutulduğunu ifade eden Uysal, mesai arkadaşlarının yaptığı doğum günü sürprizine oldukça sevindiğini dile getirdi.

"4 YILDA BİR DE OLSA DOĞUM GÜNÜ KUTLAMAK GÜZEL"
44 yıllık yaşamında toplamda 11 kez doğum günü kutladığını ifade eden Uysal, 4 yılda bir doğum günü kutlamanın enteresan ve orijinal olduğuna değinerek, "11 kez doğum günümü kutladığım için 11 yaşıma girmiş oluyorum. Normalde 44 yaşındayım. Tabi enteresan bir durum içerisindeyiz. Doğum günümün 29 Şubat olması nedeniyle 4 yılda bir doğum günümüzü kutlayabiliyoruz. 4 yılda 1 gün de olsa bu duyguyu yaşamak güzel." dedi.

"DOĞUM GÜNÜMÜ UNUTMUŞTUM"
29 Şubat'ta doğması nedeniyle her yıl doğum gününü kutlayamadığını bu nedenle zamanla doğum gününü unuttuğunu ifade eden Uysal, "Yıllarca kutlamayınca bir yerden sonra doğum gününüzü unutuyorsunuz. Kutlamaya kutlamaya, doğum günü kutlama alışkanlığınızdan vazgeçiyorsunuz. Ben de unutmuştum, arkadaşlarım sağ olsun unutmamışlar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. İyi ki varlar." şeklinde konuştu.

ARKADAŞLARI HATIRLATTI
Uysal'a doğum günü sürprizi yapan mesai arkadaşları ise bu durumun şaşkınlığını yaşadıklarını ifade etti. Hukuk İşleri Müdürlüğü'nde görevli memur İlyas Kınık, 4 yıldır birçok mesai arkadaşına doğum günü sürprizi yaptıklarını fakat Uysal'ın 29 Şubat'ta doğması sebebiyle ilk kez böyle bir etkinliği hayata geçirdiklerini belirterek, "Ben 4 yıldır Cemile Hanım ile birlikte çalışıyorum. Zaman içerisinde birçok arkadaşımızın doğum gününü kutladık fakat Cemile Hanım'ın doğum gününü kutlamadığımızı gördük. Doğum gününün 29 Şubat olduğunu öğrendiğimizde böyle bir organizasyon tertip ettik ve sürpriz bir doğum günü gerçekleştirdik. Kendisine nice uzun ve mutlu yıllar diliyoruz" ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilişim