Ahmet ÜNSAL/MANİSA

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 102. yılı öncesindeki erken bayram coşkusunu Manisa’da bulunan Suphi Egemen İlkokulu minik öğrencileri cadde ve sokaklara taşımayı başardı.

Yunusemre ilçesi Merkezefendi Mahallesindeki Suphi Egemen İlkokulu öğrencileri kendi bayramları öncesinde bayramlıklarını giyerek cadde ve sokaklarda bayram yürüyüşü yaptı. 550 minik öğrencinin rengarenk bayram giysileri ile oluşturdukları bayram korteji büyük beğeni topladı.

Sabahın erken saatlerinde anne ve babalarıyla okula gelen minik öğrenciler Suphi Egemen İlkokulu Müdürü Evra Seda Satan ve sınıf öğretmenlerinin önderliğinde kortej halinde çıkarak bayram yürüyüşüne başladı. Önde okulun flaması, pankartı bando takımı ve arkalarında yüzlerce öğrenci bayram coşkusunu taşıdıkları sokak ve caddelerinde oturanlar evlerinin balkonlarına çıkarak işyerlerindeki esnaflarda işlerine ara verip bayramı ayaklarına taşıyan minik öğrencileri alkışları ile ödüllendirdi.

Bayram yürüyüşü boyunca rengarenk olduğu kadar anlamlı anlar yaşandı. Anneleriyle bayram yürüyüşünü kaldırımdan izleyen miniklerin onlara el sallaması güzel görüntülere sahne oldu. Minik öğrenciler kendilerine alkışlarıyla destek veren büyüklerini selamlamayı unutmadı.

Editör: TE Bilişim