Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 17 ilçede bulunan dere ve su kanallarının vatandaşların güvenliğini tehdit etmesini engellemek amacıyla korkuluk çalışmaları yürütüyor. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı bünyesinde toplamda 1 milyon 100 bin lira ihale bedeliyle yürütülen çalışmalar, Köprübaşı ilçesine bağlı Namık Kemal, Mehmet Akif Ersoy, Temrek ve Borlu mahallelerinden geçen ıslahlı derede 2 bin 500 metre uzunluğunda panel çit tipi korkuluk ile tamamlandı. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Cem Çöllü eşliğinde tamamlanan çalışmaları yerinde inceledi. Yapılan inceleme ziyaretinde Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün öngörüsü ile mahalle aralarından geçen derelerin güvenliği konusunda bir takım çalışmalar yürüttük. Bu çalışmalar kapsamında köprübaşı ilçemizde 2 bin 500 metrelik korkuluk çalışmalarını tamamladık. İl genelinde de yürüttüğümüz korkuluk çalışmaları 9 ayrı noktada daha yapılacak ve tamamlandığında toplamda 13 kilometre korkuluk tamamlanmış olacak” dedi.

MAHALLE MUHTARLARI YAPILAN ÇALIŞMADAN DOLAYI MEMNUN

Namık Kemal Mahalle Muhtarı Seyfettin Kabadayı, “Vatandaşlarımız ve özellikle de çocuklarımızın güvenliği açısından çok güzel bir çalışma oldu. Cengiz Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Temrek Mahalle Muhtarı Gencer Koçak, “Mahallemizden geçen derede can ve mal güvenliğinin sağlanması için MASKİ’den böyle bir talebimiz olmuştu. İsteklerimizi geri çevirmediler. Cengiz Başkanımızdan ve emeği geçenlerden Allah razı olsun” diye konuştu.

Borlu Mahalle Muhtarı Yunus Gökdemir, “Yapılan çalışmalardan dolayı çok memnunuz. Cengiz Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim