Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde eş zamanlı organize edilen Sancak Koşusu, İl Sağlık Müdürlüğü önünden başlayarak Doğu Caddesi ve Mustafa Kemal Paşa Caddesi üzerinden Cumhuriyet Meydanı güzergahında 2.5 kilometrede gerçekleşti. 25 milli sporcu ve 15 antrenörün katılımıyla gururla gerçekleşen koşuda her sporcu, her bir 100 metrede sancağı teslim aldı.

Ay yıldızlı bayrağımızı elden ele taşıyan sporcu ve antrenörler, 15 Temmuz Demokrasi Marşı eşliğinde koşarak güzel görüntüler oluştururken, vatandaşlar da alkışlarla sporculara destek verdiler.

Koşunun son bölümünde ise milli judocu Mert Şişmanlar, özel sporculardan Muhammet Keskin'e sancağı teslim ederken, Keskin de sancağı Manisa Valisi Yaşar Karadeniz'e alkışlar eşliğinde teslim etti. Sancağı öperek teslim alan Vali Karadeniz, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mehmet Güzgülü, Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk'ün de yer aldığı törende sporculara katılım belgesi takdim etti.

Editör: TE Bilişim