Yunusemre Belediye Meclisi Ocak Ayı Meclis Toplantısı, Yunus Emre Millet Çarşısı Etkinlik Salonu’nda yapıldı. Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 19 madde görüşüldü. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Çerçi, 2022 yılının tüm dünyaya, ülkemize hayırlar getirmesini diledi. Son dönemde artan vaka sayılarına da dikkat çeken Başkan Çerçi, vatandaşlardan hatırlatma aşılarını olmalarının önemine dikkat çekti, maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulmasını istedi.

DOĞAL YAŞAM PARKI VE REHABİLİTASYON MERKEZİ PROJESİNİ ANLATTI

Meclis üyelerine bu yıl içerisinde hayata geçirmeyi planladıkları Doğal Yaşam Parkı ve Rehabilitasyon Merkezi projesi hakkında bilgi veren Başkan Mehmet Çerçi, Manisa Valiliği, bazı kurum ve kuruluşların desteği ile yapılacak projeye kısa süre içerisinde başlayacaklarını söyledi. Başkan Çerçi, “Sokak hayvanları ile ilgili projemizi 2022 yılında hayata geçireceğiz. Burada hayvanların bakımının yapılacağı ameliyathaneler ve rehabilitasyon bölümlerinin yanı sıra doğal yaşam alanları da bu projenin önemli bir parçası. Vatandaşlarımız buralara gelip hayvanlarla ilgilenebilecek, sahiplenebilecekler. Sayın Valimizin nezareti, diğer belediye ve kamu kurumlarının desteğiyle projemizi 2022 yılında tamamlayacağız” diye konuştu.

KAHRAMAN POLİS FETHİ SEKİN ANILDI

Meclis, PKK'lı teröristlerin bomba yüklü araç ve uzun namlulu silahlara gerçekleştirmek istediği saldırıyı canı pahasına önleyen polis memuru Fethi Sekin'i vefatının 5. yılında unutmadı. Meclis üyeleri, kahraman polisin anısının yaşatılacağını söyledi.

DENETİM KOMİSYONU ÜYELERİ

Toplantıda Denetim Komisyonu üyeleri belirlendi. Kapalı oylamayla ile yapılan oylamada M. Arif Alkan, Gürkan Koyuncu, Hakan Cengiz, Ali Zafer İksir ve Bülent Mersinli komisyon üyeliğine seçildi. Şubat ayı meclis toplantısının ise 1 Şubat Salı günü saat 18.00’de yapılması kararlaştırıldı.HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim