Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların konforlu ve güvenli bir şekilde ulaşım sağlayabilmesi amacıyla yol yapım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekipler Demirci ilçesine bağlı Kulalar ve Gördes ilçesine bağlı Deliçoban Mahalleleri arasında bağlantıyı sağlayan 6 kilometrelik yolda sathi kaplama çalışması gerçekleştirdi. Yol yapımının tamamlandığı güzergaha yapılan ziyarette, Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı personelleri, Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, Demirci Muhtarlık İşleri personelleri ve Kulalar mahalle muhtarı Mehmet Ali Uçar bulundu. Demirci İlçesine bağlı Kulalar ve Gördes ilçesine bağlı Deliçoban Mahalleri arasında yapılan bağlantı yoluyla birlikte vatandaşların gittiği yolun 30 kilometre kısaldığı belirtildi.

“ÇOK SİYASETÇİ SÖZ VERDİ, CENGİZ BAŞKAN YAPTI”

Yol yapım çalışmaları hakkında memnuniyetini paylaşan Kulalar Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Uçar ve Manisa Büyükşehir Belediyesi MHP Meclis Üyesi Hayati İmrenlerli hem yol hakkında bilgiler verdiler hem de emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiler. Kulalar Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Uçar; “Bu yolumuz Demirci ilçesine bağlı Kulalar Mahallemizle Gördes İlçesine bağlı Deliçoban mahallelerini birbirine bağlayan bir yol. Burası 6 kilometrelik bir yol. yıl Bu yolu biz 30 çok istedik. Allah razı olsun Cengiz Başkanım sesimize kulak verdi, söz verdi ve yolumuzu yaptı. Mahalleli olarak Cengiz Başkanımıza minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Vermiş olduğu sözün arkasında durdu. Diğer gelen siyasetçiler hep 'biz bu yolu yaparız' diye söz verdiler. Ama en sonunda Cengiz Başkanım yaptı” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi MHP Meclis Üyesi Hayati İmrenlerli; “Bu yolu yaptıran Cengiz Başkanıma çok teşekkür ederim. 40 yıldır gelen giden siyasetçiler hep söz vermişler ama bu yolu yapmadılar. Ama Cengiz Başkan söz verdi ve yaptı. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim