Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş, Şube Müdürü Nalan Kumray Cin, Gediz Anadolu Lisesi Müdürü Bülent Tonoz ve okulun ilk binde yer alan 5 öğrencisini ağırladı.

Başarılı öğrencileri tek tek tebrik eden ve başarılarının devamını dileyen Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara öğrencilerin hangi üniversiteleri ve bölümleri tercih edecekleri üzerine samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

Gediz Anadolu Lisesi Müdürü Bülent Tonoz, “Bizim şimdiye kadar tespit ettiğimiz, İlk binde 5, 1000-5 bin arasında 9, 5 bin-15 bin arasında 12, 15 bin-30 bin arasında 11 ve 30 bin üstünde 15 olmak üzere toplam 52 öğrencimiz dereceye girdi. Sınava 103 öğrencimiz girdi. Tam sonuçlar elimize geldiğinde başarı sıralamaları daha da netleşecek. Her yıl artan bir başarı ivmemiz var. Bunda öğretmenlerimizin de payı çok büyük. Sayısalda Türkiye 65’incisi olan Enes Dursun isimli öğrencimizin de Manisa birincisi olduğunu öğrendik. Tüm çocuklarımızı kutluyorum” dedi.

Kaymakam Çaykara, sayısalda Manisa 1. ve Türkiye 65’incisi olan Enes Dursun, Sözelde Türkiye 210’uncusu olan Hüseyin Çağrı Bayram, Eşit Ağırlıkta Türkiye 566’ncısı olan Mert Kesik, Sözelde Türkiye 574’üncüsü olan Saadet Elden ve Eşit Ağırlıkta Türkiye 617’ncisi olan Gülce Can’ı altınla ödüllendirerek başarılarının devamını diledi.

Editör: TE Bilişim