Mahallede yürütülen kilit parke çalışmasını muhtar Etem İşler ile birlikte inceleyen Aslay, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün öncülüğünde yapılan 15 milyon TL’lik alt ve üstyapı yatırımının mahalle sakinleri için hayırlı olmasını diledi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Burak Aslay, Saruhanlı ilçesi Büyükbelen Mahallesinde devam eden üstyapı çalışmalarını inceledi. Genel Müdür Aslay’a, Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, İçme Suyu Daire Başkanı Fevzi Demir, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Cem Çöllü, MHP İlçe Başkanı Baki Ulu, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Şerafettin Yüncüoğlu ve AK Parti Eski İlçe Başkanı Ahmet Gökmen eşlik etti. Genel Müdür Aslay, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün, selamlarını mahalle muhtarı ve vatandaşlara ileterek çalışmaların hayırlı olmasını diledi.

BÜYÜKBELEN BÖYLE HİZMET GÖRMEDİ

MASKİ Genel Müdürlüğü, belde durumundan mahalleye dönüşen Saruhanlı’nın Büyükbelen Mahallesinde ilk olarak altyapı dönüşümünü tamamladı. Mahallede 27 kilometre içme suyu, 28 kilometre kanalizasyon ve 4 kilometre de yağmur suyu hattı döşendi. Altyapı çalışmalarının ardından başlayan 120 bin metrekarelik kilit parke taş döşeme çalışmasında sona yaklaşıldı.

“MAHALLENİN GELECEĞİNİ KURTARAN YATIRIMLAR”

MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, yapılan yatırımların önemine değinerek, “İçme suyu hattı yapıldı. Daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanımız söz vermişti. Kanalizasyon hattı da, yağmur suyu hattı da döşendi. İçme suyu sondajı açıldı. Tüm dairelerimiz zaten sürekli olarak Büyükbelen’de çalışma halinde. Şu ana kadar 90 bin metrekare taş döşendi, döşenmeye de devam ediyor. Mahallemize hayırlı, uğurlu olsun. Bunlar büyük hizmetler, 40-50 yıllık hizmetler, Mahallenin geleceğini kurtaran hizmetler” dedi.

MUHTAR İŞLER YATIRIMLAR İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Mahalle Muhtarı Etem İşler, “Büyükşehir Yasasından sonra önce içme suyu hattı döşendi. Ardından kanalizasyon ve yağmur suyu hattı döşeme çalışması da yapıldı. Üstyapı çalışmalarımız devam ediyor. Belediyelikken bu yatırımların hiçbirini yapamazdık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün başta olmak üzere emeği geçen herkese şahsım ve mahalle sakinleri adına teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim