Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, bir dizi temaslarda bulunmak için gerçekleştirdiği ilçe ziyaretlerine Turgutlu ile devam etti. İlçe programına Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Hizmet Binası ve MASKİ Genel Müdürlüğü İlçe Şefliği yeni hizmet binası ziyareti ile başlayan Yalçınkaya, daha sonra Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın'ın makamına konuk oldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Harun Yıldız ile birlikte bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Turgutlu ilçesini ziyaret etti. Turan Mahallesi Akçakmak Yolu üzerindeki yeni binasında hizmet vermeye başlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Hizmet Binası ve MASKİ Genel Müdürlüğü İlçe Şefliği'ni ziyaret ederek programına başlayan Yalçınkaya, burada Turgutlu Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Ramazan Hakan Ulak ve personeller tarafından karşılandı.

Turgutlu Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya ve beraberindeki heyetin ikinci programı Turgutlu Belediyesi ziyareti oldu. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ile bir araya gelen Manisa Büyükşehir Belediyesi heyeti, gündeme dair konular ve işbirliği içerisinde ilçede gerçekleştirilecek olan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan'ı ziyaret ederek, ilçede işbirliği içerisinde hayata geçirilecek olan proje ve yatırımlar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Harun Yıldız ile birlikte Ahmetli ilçesini ziyaret etti. Program kapsamında ilk olarak Manisa Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası'nı ziyaret eden Yalçınkaya, personele çalışmalarında başarılar diledi. Ahmetli Muhtarlık İşleri Sorumlusu Nilhan Kılınç'tan devam eden çalışmalar hakkında bilgiler alan Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya daha sonra heyetiyle birlikte Ahmetli Belediyesi'ne ziyarette bulundu.

Ahmetli Belediyesine Ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya ve beraberindeki heyet, Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan'ın makamına konuk oldu. Ziyarette, konuşulan ilk gündem maddesi Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin ilçede gerçekleştirdiği yatırımlar oldu. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Ahmetli Belediyesi işbirliği içerisinde yapılacak proje ve yatırımların görüşülmesinin ardından ziyaret sonlandırıldı.

Editör: TE Bilişim