Manisa Büyükşehir Belediyesi, hizmet ve yatırım görevlerini tek tek yerine getirirken aynı zamanda sosyal belediyecilik hizmetlerini de sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi, zor günlerinde iki aileyi yalnız bırakmayarak eşya desteğinde bulundu. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, evlerinde çıkan yangın sonucu eşyaları kullanılmaz hale gelen Yüksel ve Turan ailelerine, ayrıca su baskını sonucu eşyaları zarar gören Basılkan ailesine ev eşyası ve beyaz eşya yardımında bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, aileleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti, eşyalarını teslim etti. Eşyaların teslimi sırasında Manisa Büyükşehir Belediyesi Soma Muhtarlık İşleri Sorumlusu Can Doğan Cansever de hazır bulundu. Başkan Ustamehmetoğlu, tüm ailelere geçmiş olsun dileklerini iletirken, Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yanlarında olduklarının bilinmesini istedi.

Destekleri nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Cengiz Ergün’e teşekkür eden aileler, yalnız olmadıklarını hissetmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler.

Editör: TE Bilişim