MANİSA AYAKKABICILAR ESNAF ODASI’NA ZİYARET

Vali Yaşar Karadeniz, Manisa Ayakkabıcılar Esnaf Odası’nı ziyaret ederek Oda Başkanı Ahmet Akçın’dan faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Vali Karadeniz daha sonra Ayakkabıcılar Sitesinde faaliyet gösteren firmalarda incelemelerde bulunarak, ayakkabı tasarımı ve üretimine ilişkin bilgi aldı.

MANİSA TÜRK TELEKOM İL MÜDÜRÜ IŞIK, VALİ KARADENİZ’İ ZİYARET ETTİ

Manisa Türk Telekom İl Müdürlüğü görevine atanan Murat Işık, Müdür Yardımcısı Yaşar Oğuz ile birlikte Vali Yaşar Karadeniz’e ziyarette bulundu.

Ziyaret sebebiyle teşekkür eden Vali Karadeniz, İl Müdürü Işık’a yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

TARIM KREDİ KOOPERATİFLERİ BİRLİĞİNDEN VALİ KARADENİZ’E ZİYARET

Tarım Kredi Kooperatifleri Birliği İzmir Bölge Müdürü Adnan Yusuf Güney, Tarım Kredi Kooperatifleri İştiraki Tarkim A.Ş. Genel Müdürü Mücahit Asalıoğlu ve Tarım Kredi Kooperatifleri Manisa İl Müdürü Bayram Şevik ile birlikte Vali Yaşar Karadeniz’e ziyarette bulundu.

Bölge Müdürü Güney’in Tarım Kredi Kooperatiflerinin çalışmalarına ilişkin bilgi verdiği ziyarette Vali Karadeniz, Tarım Kredi Kooperatiflerinin çiftçilerimizin ihtiyacı olan mal ve hizmetleri zamanında ve güvenilir bir şekilde sağlamak amacıyla faaliyetlerini gerçekleştirdiğini belirterek, ziyaretçilerine çalışmalarında başarılar diledi.

MUOSB MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİ

Muradiye OSB Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Karadeniz, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kıvırcık ve yönetim kurulu üyelerinden, faaliyetler ve projelere ilişkin bilgi aldı.

Vali Yaşar Karadeniz, Yunusemre İlçesinde 304 hektarlık alan üzerinde, 117 sanayi parselinin faaliyette bulunduğu ve 10.000’in üzerinde kişinin istihdam edildiği Muradiye Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kıvırcık ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Vali Yaşar Karadeniz, Muradiye OSB Yönetim Kurulu faaliyetleri, projeleri ve MUOSB’de faaliyetlerine devam eden firmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyarette Muradiye OSB Yönetim Kurulu Üyeleri, nazik ziyareti ve destekleri sebebiyle Vali Karadeniz’e teşekkür etti.

Vali Karadeniz, Manisa’nın sanayisi ile Türkiye’nin önde gelen illerinden bir tanesi olduğunu ve Manisa’da faaliyet gösteren firmaların hem ilimize hem de ülke ekonomisine büyük katkı sağladığını belirterek, Muradiye Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine gerçekleştirdikleri faaliyetler için teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

TİRSAN KARDAN FİRMASINI ZİYARET ETTİ

Vali Karadeniz, Manisa Organize Sanayi Bölgesinde otomobil şaftları, direksiyon kolonları ve vites kutusu ile diferansiyel flanşlarının tasarım ve üretimini yapan Tirsan Kardan A.Ş. firmasını ziyaret etti.

Firmada incelemelerde bulunan Vali Karadeniz, Tirsan Kardan A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tiryaki’den firmanın çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Manisa’dan Dünya’nın birçok noktasına, farklı ürün gruplarının ihraç edilmesinden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Karadeniz, firmaların hem ekonomik hem de istihdam açısından ülkemize önemli katılar sağladığını belirterek, Tirsan Kardan Yönetim Kurulu Başkanı Tiryaki’ye teşekkür ederek, başarılar diledi.

Editör: TE Bilişim