İşte Manisa Valisi Yaşar Karadeniz’in açıklamaları:

MANİSA’DA CAN KAYBI YOK

Manisa’da yıkılmış binamız yok. Hastane başvuru yok. Can kaybımız yok. Şu anda biz çalışmalarımızda daha çok İzmir’deki ihtiyaçlara takviye gönderme üzerine odaklandık. İzmir’den gelen talepler doğrultusunda takviyeler yapılıyor. Arama kurtarma ekibi, UMKE ekibi onun yanında çadır ve battaniye ihtiyaçlarının karşılanması ve güvenlik ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik talepler geldi ve bu çerçevede bizler de elimizden geldiğince takviyeleri yapıyoruz.

BÜTÜN MAHALLELERE ULAŞILDI

Manisa’daki bütün mahallelere ulaşıldı. Yıkılan herhangi bir bina olmadığı bilgisi var elimizde. Şu anda tahliye edilen bir bina yok. Sadece o çatlak olduğu ihbarı alınan binalarda incelemeler yapılıyor. Sıkıntı olmadığı takdirde kullanılabilecek. Ya da duruma göre diğer tedbirler uygulanacaktır.

BİNA SAĞLAM OLMALI

Tüm halkımıza geçmiş olsun. Ege Denizi’nde gerçekleşen büyük bir deprem. İzmir’de de bazı binalar hasar gördü. Hayatını kaybeden vatandaşlarımız oldu. Allah’tan rahmet diliyorum. İnşallah böyle felaketler tekrar yaşanmaz ama her şey dönüp dolaşıyor yine sağlam binaya geliyor. Binalarımız sağlam olacak.

İZMİR’E 8 AMBULANS GİTTİ

Manisa’dan İzmir’e 8 ambulans gönderdik.

Editör: TE Bilişim