TÜFAD'ın sembol isimlerinden Tekin Tatlıcıoğlu (74) hayatını kaybetti.  1989-2018 yılları arasında Aralıksız 29 yıl Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği  (TÜFAD) Manisa Şube Başkanlığı görevini yürüten, 3 dönem Genel Merkez Yönetim Kurulu olarak görev yapan Tekin Tatlıcıoğlu, tedavi gördüğü Merkezefendi Devlet Hastanesi’nde hayata gözlerine yumdu.  Tekin Tatlıcıoğlu için Hatuniye Camii’nde cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına ailesi ve Manisa spor camiası katıldı. Cenaze namazında sosyal mesafeye dikkat edildi. Cemaat 1’er metre arayla namaz kıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Tatlıcıoğlu, Çatal Aile Kabristanlığına defnedildi. 

UEFA B diplomasına sahip olan duayen başkan Donatımspor, Manisa Emniyet, Kulaspor, Manisa Bölge Karması, Manisa Maliyespor olmak üzere birçok kulüpte çalıştı. Futbola ömrünü adamış olan duayen başkan Tekin Tatlıcıoğlu, Manisa TÜFAD yönetim kurulu ile dernek binasını da dernek binasını kazandırarak bir ilke imza atmıştı.  Ayrıca her kulübe bir antrenörün sahada olması için önemli bir mücadele vererek uygulamaya konulmasını sağladı. Tekin Tatlıcıoğlu evli ve 2 çocuk babasıydı.

 Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü ve Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan, Pendikspor maçı öncesinde Mümin Özkasap Stadı’nda düzenlenen törenle, Tekin Tatlıcıoğlu’na teşekkür plaketi takdim ederek, üzerinde isminin yazılı olduğu 45 numaralı Manisa Futbol Kulübünün formasını hediye etmişlerdi. Yaşarken Yaşatalım Felsefesi ile Manisa Futbol Antrenörleri Deneği Ve TFF işbirliği ile yapılan TFF-C Grasroost Tekin Tatlıcıoğlu Kursu düzenlenirken, kursa 30 kursiyer katılmıştı.

Editör: TE Bilişim