Manisa SGK İl Müdürü Sayın Yavuz KURT ve Kırkağaç Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sayın Hakan ARACI tarafından İl Müdürlüğü konferans salonunda Sosyal Güvenlik Programı öğrencilerine hitaben gerçekleştirilen sunumda; Sosyal Güvenlik Kurumunun hizmetleri, teşkilat yapısı ve kariyer olanakları ile Kırkağaç Meslek Yüksekokulu tarafından öğrencilerin gerek dört yıllık lisans programlarına geçişi gerekse de uygulamalı işbaşı eğitim çalışmaları konusunda yapılan çalışmalarla ilgili bilgilendirme yapılmıştır.

Sosyal Güvenlik Programı öğrencilerinin Sosyal Güvenlik Kurumu için çok önemli olduğunu belirten KURT, Manisa SGK İl Müdürlüğü olarak bölüm öğrencilerinin başta staj olmak üzere, ihtiyaçlarının temini ve Kurumda istihdam edilmeleri konusunda her türlü desteği vermeye hazır olduklarını dile getirmiştir.

Sordukları sorularla seminere aktif olarak katılan öğrenciler, Sosyal Güvenlik Kurumu hakkında akıllarına takılan tüm sorulara cevap buldular.

Seminerin sonunda Manisa SGK İl Müdürlüğü olarak Yüksekokulumuza desteklerinin her zaman süreceğini belirten KURT, öğrencilerimizin yapmış olduğu ziyaretten çok memnun kaldıklarını dile getirdiler.

Editör: TE Bilişim