Cadde ve anıtta yer alan aydınlatmaları bakımdan geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, mevcut alanların üzerine yeni aydınlatmalar ekledi.

İl genelinde birçok çalışma yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi, aydınlatma çalışmalarıyla da yaşam alanlarını gece ve gündüz ayrı güzellikle yeniliyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Saruhanlı ilçe merkezinde 7 Eylül Caddesi’nin aydınlatmasını bakıma aldı. Bölgedeki otobüs duraklarının, billboard, raketlerin ve caddenin aydınlatmasını bakıma alan ekipler, yeni aydınlatmalar ekleyerek de güzergahı ışıl ışıl bir görünüme kavuşturdu. Büyükşehir Belediyesi çalışmalar sırasında, Saruhan Bey Anıtı’nın aydınlatmasını da bakıma almayı unutmadı. Meydana ilave aydınlatmalar eklenerek, ilçenin simge noktasına aydınlık bir görünüm kazandırıldı.

BAŞKAN ERGÜN’E TEŞEKKÜR ETTİLER

Öte yandan yapılan aydınlatma çalışmaları, Saruhanlılı vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı. Yapılan çalışma nedeniyle memnuniyetini ifade eden ilçe sakinleri Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim