Gazetemiz Manisa Olay ve internet haber sitemiz www.manisakulishaber.com’un Yazı İşleri Müdürü Esra Kale, babasını kaybetmenin acısını yaşadı. Yakalandığı amansız hastalık dolayısıyla bir süredir tedavi gören 70 yaşındaki Mustafa Yaşar Derbentakar, durumunun ağırlaşması üzerine pazartesi günü tekrar Manisa Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştı.

Mustafa Yaşar Derbentakar, Salı günü akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Acı haber başta Derbentakar ailesini, sevenlerini ve medya grubumuz çalışanlarını derinden üzdü. Derbentakar, aynı zamanda İzmir Ticaret Odası Genel Sekreter Yardımcısı Tolga Kale'nin de kayınpederiydi.

Mustafa Yaşar Derbentakar’ın cenazesi, dün öğle namazını müteakip Hatuniye Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrasında gözyaşları arasında Kırtık mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine, CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak, ADD Manisa Şube Başkanı Hamza Kopal, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı ve Başyazarımız Ertuğrul Aytaç, Genel Yayın Yönetmenimiz Ertan Korkmaz, gazeteciler ile ailenin sevenleri ve yakınları katıldı. 

Manisa Olay ve www.manisakulishaber.com ailesi olarak hayatını kaybeden Mustafa Yaşar Derbentakar'a Allah'tan rahmet, değerli Yazı İşleri Müdürümüz Esra Kale'ye ve Derbentakar ailesinin yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Editör: TE Bilişim