Mahalle muhtarlarını sık sık ziyaret ederek taleplerini yerinde dinleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı, yol yapım çalışmalarının tamamlandığı Yunusemre ilçesine bağlı Bağyolu, Avdal ve Osmancalı mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Yapılan ziyarette Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı Mahalle Hizmetleri Şube Müdürü Nuray Çevirmeci ve mahalle muhtarları bulundu. Yapılan 15 kilometrelik sathi kaplama çalışmasıyla birlikte, Bağyolu, Avdal ve Osmancalı Mahalleleri birbirlerine daha sağlıklı ve güvenli bir yolla birbirlerine bağlanıyorlar. Yapılan ziyarette bulunan Bağyolu Mahallesi Muhtarı Bülent Gürcan ve Avdal Mahalle Muhtarı Ramazan Aykutlu ve Osmancalı Mahalle Muhtarı Mehmet Narin yapılan bağlantı yollarıyla ilgili övgü dolu sözler sarf ettiler.

Muhtarlardan Teşekkür

Yol yapım çalışmaları nedeniyle memnuniyetlerini paylaşan mahalle muhtarları, hem yolları hakkında bilgiler verdiler hem de emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiler.

Bağyolu Mahalle Muhtarı Bülent Gürcan; “Bağyolu Mahallemizden Osmancalı'ya kadar güzel bir yol yapım ve genişletme çalışması oldu. Bu güne kadar böyle geniş ve güzel bir yol görmedi bizim mahallelerimiz. Önceden iki araba yan yana geçemezdi ama şu anda havaalanı gibi yol oldu. Uçak inse iner bu yola. Hayal bile edemediğimiz yolu Cengiz başkanımız yaptı. Allah razı olsun Cengiz Başkanımızdan” ifadelerini kullandı.

Avdal Mahalle Muhtarı Ramazan Aykutlu; “Mahallemize, Bağyolu’na ve Osmancalı arasına 15 kilometre asfaltımız atıldı. Genişletme çalışmaları yapıldı. Cengiz başkanımıza, yol şubeye ve çalışanlarına varana kadar herkese çok teşekkür ediyoruz. Biz hep zor durumdaydık. Araçlarımız perişan oluyordu bu yollarda. Hep vatandaşların şikayetini alıyorduk. Ama şimdi Allah razı olsun bütün sorunlarımız bitti” dedi.

Osmancalı Mahalle Muhtarı Mehmet Narin; “Mahalle girişimize kadar yolumuz asfaltlandı. Kullanım açıldı, yoldaki bozukluklarımız ortadan kalktı ve geliş-gidişimiz kolaylaştı ve çok güzel oldu. Önceden yolu kullanamıyorduk, şimdi asfaltlanınca kullanımı da arttı. Başkanımıza Allah sağlık sıhhat versin, Bize bu yolu yaptıkları için Manisa büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve tüm emeği geçenlere çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Muhtarlara ve Vatandaşlara Hediye

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı Mahalle Hizmetleri Şube Müdürü Nuray Çevirmeci, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün

adına, hatıra amacıyla muhtarlara duvar saati hediye ederken, vatandaşlara da şapka hediye etti.

Editör: TE Bilişim