Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yaptığı yatırımlarla vatandaş odaklı hizmetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde Köprübaşı’nın Çarıklar Mahallesinde 4 bin 800 metre içme suyu, 2 bin 200 metre de kanalizasyon hattı döşeme çalışması gerçekleştirildi. Mahallede ayrıca, daha sağlıklı ve doğal kaynaktan gelen suyun hatlarda basınçtan kaynaklı bir arızaya sebep vermemesi için bulunan maslak yapısının yerine de prefabrik bir ünite inşa edildi.

MAHALLENİN ÜSTYAPISI DA YAPILACAK

Altyapı çalışması yaptığı yerleşim yerlerinin üstyapısını da yenileyen MASKİ, Çarıklar’da 10 bin metrekare kilit parke taşı döşeyecek. Mahalleye ayrıca, 50 tonluk içme suyu deposu ve 5 adet de foseptik kazandırılacak.

“YAPILAN İŞLERDEN ÇOK MEMNUNUZ”

Mahalle Muhtarı Mehmet Doğan, “Mahallemizde önemli çalışmalara imza atılıyor. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çarıklar tarihinde böyle bir hizmet görülmedi. Yapılan işlerden çok memnunuz. Allah razı olsun” dedi. HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim