MUĞLA (AA) - Muğla'nın Bodrum ilçesinde, merdivenlerden düşerek başını zemine çarptıktan sonra ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 43 yaşındaki DJ Hasan Köseoğlu'nun cenazesi defnedildi.

Köseoğlu için Bodrum Belediye Meydanı'ndaki Adliye Camisi'nde öğle namazı sonrası cenaze töreni düzenlendi.

Törene, Köseoğlu'nun yakınları, arkadaşları, üvey babası akademisyen ve siyasetçi Baskın Oran ile HDP Ankara Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, oyuncu Birce Akalay ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un da aralarında olduğu çok sayıda kişi katıldı.

Oran, yaptığı açıklamada, Hasan Köseoğlu'nu kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Köseolu'nun çok dürüst ve terbiyeli bir kişiliğe sahip olduğunu belirten Oran, "İnsanlarla arası çok iyiydi, çok sevilen terbiyeli bir kişiydi. Çok üzgünüz." diye konuştu.

Törenin ardından Köseoğlu'nun cenazesi Gümbet Karaburgaz Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Paşatarlası Caddesi'nde ikamet eden Köseoğlu, 22 Ekim'de evinin merdivenlerinde hareketsiz yattığını fark eden yakınları tarafından çağrılan ambulansla Bodrum Devlet Hastanesine kaldırılmış, Hasan Köseoğlu'nun beyin kanaması geçirdiği belirlenmişti.

Bodrum'daki bazı gece kulüplerinde DJ'lik yapan Köseoğlu'nun, akademisyen ve siyasetçi Baskın Oran'ın üvey oğlu olduğu belirtilmişti.

Kaynak: aa