Genel Müdür Aslay, Ahmetli ilçesine bağlı Gökkaya, Saruhanlı ilçesine bağlı Azimli, Mütevelli ve İshakçelebi Mahalleleri, Gördes ilçesi Güneşli Mahallesi, Gölmarmara ilçesi Ozanca Mahallesi ve Salihli ilçesine bağlı Karayahşi Mahallesi’nde toplamda 72 km içme suyu, 79 km kanalizasyon ve 720 bin metrekare kilit parke taşı döşeme çalışması gerçekleştirileceğini belirtti.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Burak Aslay ve Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, yayın hayatına yeni başlayan Manisa TV ekranlarından Özgür Hancıoğlu’nun sunumuyla gerçekleştirilen ‘Gündem Özel’ programına konuk oldu. Programda il genelindeki birçok mahallede altyapı ve ardından üstyapı çalışmalarının yakın zamanda başlayacağının müjdesi verildi.

200 mahallede altyapı çalışması yapıldı

101 ve 154 mahalle projesi kapsamında 200 mahallede altyapı çalışmasını tamamladıklarını belirten Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, “Bu mahallelerin büyük kısmında üstyapı da tamamlandı. Alaşehir ilçesine bağlı Yeşilyurt, Kavaklıdere ile Saruhanlı ilçesi Büyükbelen Mahallesi’nde altyapı çalışmalarını tamamladık. Şu anda üstyapı çalışmaları da devam ediyor. Kula, Hacıtufan, Bebekli, Şehitlioğlu ve Esenyazı Mahallelerinde de altyapı bitti. Üstyapı da önemli bir kısım tamamlandı. Bunlar büyük yatırımlar” dedi.

Vatandaşlarımız memnuniyetlerini her kulvarda gösteriyor

Daha önce hiçbir yatırım almayan mahalleler olduğunun altını çizen Genel Müdür Burak Aslay, “Altyapı ve üstyapı adına hiç hizmet almayan mahalleler vardı. Vatandaşlarımız, 3-5 sene öncesine gidildiğindeki manzara ile şimdiki görüntü arasında ne kadar fark olduğunu görebiliyorlar. Yıllarca toz toprak içerisinde yaşamış olan insanlarımız, hizmetlerimizi görüyor ve memnuniyetlerini de her kulvarda gösteriyor, büyük takdirle karşılıyorlar. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün yatırım yapılan mahallelere gittiği zaman o kadar büyük bir coşkuyla karşılanıyor ki, vatandaşlarımızın yüzlerindeki mutluluğu görmek hem Başkanımızı hem de bizleri mutlu ediyor." dedi.

Editör: TE Bilişim