Balıkesir'in Bandırma ilçesinde 23 yaşındaki astsubay Nuri Ulcay, 2 gün önce ortadan kaybolmuştu. Arkadaşları Ulcay için sosyal medyada kayıp ilanı vermişlerdi. Ancak genç astsubaydan acı haber geldi. Balık tutan vatandaşların denizde ceset gördüklerini haber vermeleri üzerine olay yerine ekipler geldi.

Daha sonra denizdeki erkek cesedi dalgıçlar tarafından sahil güvenlik botuna çıkarıldı. Yapılan incelemede cesedin Bandırma’da iki gündür arkadaşları tarafından kayıp ilanı ile aranan Nuri Ulcay'a ait olduğu tespit edildi.

Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürülen Ulcay’ın cenazesinin kesin ölüm sebebinin araştırılması için Adli Tıp Kurumuna gönderileceği ve olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın da sosyal medyadan yaptığı açıklamada, hayatını kaybeden astsubayın Manisa’nı Turgutlu ilçesinden olduğunu duyurdu. Akın, “Balıkesir'in Bandırma ilçesinde iki gün önce kaybolan Turgutlulu hemşehrimiz Astsubay Nuri Ulcay'ı kaybetmiş olmaktan derin bir üzüntü duymaktayım. Evladımıza Allah'tan rahmet; ailesine ve tüm yakınlarına başsağlığı ile sabır diliyorum. Başımız sağ olsun.” dedi. HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim