TRAC Manisa  şubesi Manisa  Spil Dağında contes  düzenledi.  Contes de   Yunanistan   başta olmak üzere adalar ve  Türkiye’nin bir çok ili ile telsiz  üzerinden iletişim kuruldu.  TRAC   Manisa  şube  başkanı İbrahim Çalgın “ Bugün Manisa  Spil  Dağında uluslararası contes  etkinliği düzenledik.  Her yıl temmuz ayının  ilk haftası bu contes etkinliğini yapıyoruz.  Bu contes de Adalar ve Yunanistan başta olmak üzere Türkiye’de Ankara’ya kadar  olan illerimizle telsiz ile konuşma fırsatını yakaladık “dedi.

TRAC   Manisa  şubesi  üyesi   Sibel Manav  ise  Yunanistan ve adalar başta  olmak üzere  Ankara  ve İstanbul’a kadar telsiz ile ulaşmış bulunmaktayız . Amatör arkadaşlarımızla contes yaptık” dedi.

TRAC   Manisa  şubesi  üyesi    Rüstem  Önel  bu yıl ki contese dün sabah saatlerinde hazırlanmaya başladık. Öğleye doğru kamp alanına geldik. Cihazlarımızı çadırlarımızı kurduk. Dün öğleden beri buradayız  .  Dün akşam saat 18 ‘sularında  başladık. Condes bu akşam  saat  18’ e  kadar devam edecek . Dün gece sabaha kadar arkadaşlarımız cihaz başında çalışma yaptılar. Bu yıl başarılı mesafelere ulaştığımızı düşünüyorum “ dedi.

Editör: TE Bilişim