Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası toplantı salonunda gerçekleşen kongrenin divan başkanlığını Atilla Altuntaş üstlendi. Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Karaağaç ve firmaya üye olan 42 üyenin 31’i katıldı. Başkan Karaağaç, yaptığı konuşmada “Manisa Seyahat firması yıllardır bu şehirdeki vatandaşları gece gündüz kar kış demeyip onları işlerine ve sevdiklerine kavuşturuyor. Bu pandemi döneminde bile tüm olumsuzluklara karşın bu görevini personelleri ile birlikte yerine getirmeye gayret ediyor. Bu zor günler geçecek fiyatlarda eski günlerine dönecektir” dedi.

  

Yeniden başkanlık görevine seçilen Levent Zibeller ise, “Pandemi döneminde tüm iş kesimleri gibi biz otobüsçülerde zor süreç yaşıyoruz. Manisa Seyahat olarak yolcu sayımız yüzde 85 oranında düşüş oldu. Firma olarak tüm bu olumsuzluklara göğüs germeye çalışıyoruz. İnşallah bu zor günleri arkamızda bırakacağım o güzel günler gelecek. Bu arada petrole olan zamlar ve girdiler yerinde durmuyor. Dayanabildiğimiz kadar dayanmaya çalışıyoruz. 100’ün üzerindeki araç filomuzun araç sahipleri ile tüm fedakarlığı yapmaya çalışıyoruz. Yolcu taşıma kapasitemiz yüzde 50’in üzerine çıkartmayı başardığımız an itibari ile fiyatlar otomatik olarak eski durumuna geleceğini umuyoruz” diye konuştu.

Manisa Seyahat Yönetim Kurunda Levent Zibeller, Müştak Taşdemir, Seyithan Ak, Cemil Yakan, Mehmet Tursun, denetim kurulunda ise Turgay Soyçakar, Mehmet İtap yer aldı.

Editör: TE Bilişim