Meteoroloji 2.Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi’nin resmi internet sayfasından alınan bilgilere göre Aliağa’da 5 Ocak Cumartesi günü hava yağmurlu olacak. 6 Ocak Pazar günü ve 7 Ocak Pazartesi günü ise karla karışık yağmurun etkili olabileceği tahmin ediliyor. Kar yağışının bölgemizi terk etmesiyle birlikte hava sıcaklığı -4 dereceye kadar düşecek.
Bölge geneli parçalı çok bulutlu ve yağışlı geçecek. Çanakkale, Balıkesir ile Manisa'nın kuzey ilçelerinde yağmur ve karla karışık yağmur, zamanla kar görülecek. İzmir ve Aydın çevrelerinde sağanak yağmur, Manisa merkez ile güney ilçelerinde yağmur ve karla karışık yağmur şeklinde olacak. Bölgenin kuzeyinde yerel olarak yoğun kar yağışı görülecek. Hava sıcaklığı 3 ila 5 derece birden azalacak.

METEOROLOJİK UYARI
Meteoroloji 2.Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi, bölgenin kuzeyinde yoğun kar yağışı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği yönünde uyarıda bulundu. Rüzgarın Kuzey Ege'de Fırtınamsı rüzgar şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı başta denizcilerimiz ve ilgili vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerektiği yönünde bilgilere de yer verildi.

Editör: TE Bilişim