Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yapmış olduğu çevreci yatırımlar ile Gediz ve Bakırçay havzalarını koruma altına alıyor. Bu kapsamda, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları Erman Aydınyer ve Gökhan Çevik, Alaşehir ilçesine bağlı Kavaklıdere Mahallesine inşa edilen atıksu arıtma tesisini ziyaret ettiler. Aydınyer ve Çevik’e, Abone İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, MHP Alaşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Erdal, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Hilmi Serkan Emir, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Himmet Güneş ve MASKİ İlçe Şefi Mustafa Korkusuz eşlik etti.

TESİS GÜNLÜK 500 METREKÜP KAPASİTEYE SAHİP

MASKİ Genel Müdür Yardımcıları Çevik ve Aydınyer, tesis ziyaretinde beraberindeki heyete bilgilendirmede bulundular. Su alımına başlanan tesisin 4 milyon TL’lik bir yatırım bütçesi ile inşa edildiğini belirten Çevik ve Aydınyer, yeni tesisin günlük 500 metreküp atıksu arıtma kapasitesine sahip olduğunu söylediler.

HEDEF, GEDİZ VE BAKIRÇAY HAVZASINI ÖZLENEN GÜNLERİNE KAVUŞTURMAK

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, “İlimizin 17 ilçesiyle birlikte kalkınması için çalışıyoruz. Alaşehir ilçemiz Kavaklıdere Mahallesinde inşa edilen tesisin hayırlı olmasını diliyorum. Yüklenici firma bir yıl boyunca tesisi işletecek. Biz de kurum olarak çalışmalarını yakından takip edeceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün, Gediz ve Bakırçay Havzalarında yeniden balık tutulacak sözünü yerine getirmek için çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

“MANİSA’NIN GELECEĞİNİ KORUMA ALTINA ALMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer ise, “Biz tesisin inşa kısmındaki görevimizi tamamladık. Temiz bir çevre için il genelinde böylesi büyük yatırımlarımız devam edecek. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün öncülüğünde Manisa’nın geleceğini koruma altına almak için çalışıyoruz. Belde durumundan mahalleye dönüşen Kavaklıdere’nin evsel nitelikli atıksuları da doğaya sağlıklı bir şekilde deşarj edilecek” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim