Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Burak Aslay, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı makamında ziyaret etti. Genel Müdür Aslay, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını Salihli Belediye Başkanı Kayda’ya ileterek MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından ilçede tamamlanan, sürdürülen ve planlanan çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu. Ziyarette Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Salihli İlçe Başkanı Mehmet Akın, Büyükşehir Belediyesi MHP Meclis Üyesi Hüseyin Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi AK Parti Meclis Üyeleri Fethi Söğüt ve Fatma Ünlü, Salihli Belediyesi meclis üyeleri, Salihli Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şentürk, İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanı Serpil Çakır, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir, Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Orçun Abalı ve MASKİ İlçe Şefi Emin Dikici’de hazır bulundu.

“DAHA HİZMET EDECEK ÇOK NOKTAMIZ VAR”

MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileterek, “2014 yılında Manisa Büyükşehir olduktan sonra hem MASKİ hem de Büyükşehir Belediyesi olarak Salihli ilçemize birçok yatırım yapıldı. Sadece MASKİ Genel Müdürlüğü olarak Salihli’ye bu güne kadar yaptığımız ve devam eden yatırımlarımızın toplam maliyeti 140 milyon TL. Başta Bülent Ecevit Köprülü Kavşağı olmak üzere Büyükşehir Belediyemizin de burada MABEM binası ve Gençlik Merkezi gibi çok büyük yatırımları oldu. Salihli’deki en büyük yatırımlarımızdan biri de 30 kilometrenin üzerindeki yağmur suyu hattımız. Salihlili hemşerilerimiz de bunu bizden daha iyi biliyorlar, görüyorlar. Sizlerin sayesinde de çok daha hızlı çözümler buluyoruz. Yerelde desteklenmek, yerelde birlikte olmak çok daha büyük hizmetlere götürüyor. Bizler de Zeki Başkanımızın bize vermiş olduğu desteği sürekli hissettik. Biz de Zeki Başkanımızın her zaman yanındayız. Birlikte, beraber daha güçlüyüz. İnşallah daha hizmet edecek de çok noktamız var” diye konuştu.

“HEMŞERİLERİMİZE NE KADAR LAYIK OLDUĞUMUZU YAPTIĞIMIZ HİZMETLERLE GÖSTERECEĞİZ”

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda da nazik ziyaretlerinden dolayı Genel Müdür Aslay’a teşekkürlerini ileterek, “Büyükşehir Belediyemizle 7,5 yıldır yol arkadaşlığı yapıyoruz. Salihli’de hem Büyükşehir Belediyesi’nin hem de MASKİ Genel Müdürlüğünün yapmış olduğu hizmetlerden dolayı gerçekten mutluyuz. Salihli’nin en büyük sorunlarından bir tanesi yağmur suyu sorunuydu. Bu sorunumuzu hep birlikte çözdük. Biz sizlerle birlikte yol almaktan, yol arkadaşlığı yapmaktan çok mutluyuz. Büyükşehir Belediyemizle, MASKİ’mizle, İlçe Belediyemizle Salihlili hemşerilerimize ne kadar layık olduğumuzu yaptığımız hizmetlerle göstereceğiz. Yapılan tüm yatırımlar için Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e de çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim