Göreve başladığı günden itibaren “Sevdamız” dediği Kırkağaç için gecesini gündüzüne katan Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, ilçeye bir yatırım daha kazandırdı. Dev yatırımın tüm aşamalarını yakından takip eden Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, “Bugün ilçemiz için çok önemli bir gün, Kırkağaç Spor Kompleksimizin temelini atıyoruz. Kırkağaç için durmadan yorulmadan gece gündüz demeden çalışıyoruz.

Bu projeyi en kısa zamanda bitirmek ve Kırkağaç'ın gençleri, çocuklarının böyle bir tesisten faydalanmasını sağlamak inşallah bizlere nasip olur, açılışını da beraber yaparız. Bu tesis sayesinde farklı farklı spor dallarında inşallah Kırkağaç’ımız da nice sporcular yetiştirmek nasip olur. Rabbim hayırlısıyla tamamlamayı ve nice sporcuları da bu tesisten çıkartmayı nasip eder” şeklinde konuştu.

DEV TESİS GENÇLERE YENİ BİR NEFES OLACAK

İlçemize kazandırılan 16 Milyonluk dev spor kompleksinin gençlere yeni bir nefes olacağını belirten Başkan Gedüz, “Bu güzel proje ilçemiz gençlerine çok iyi gelecek onların kötü alışkanlıklardan uzak durmaları, kıymetli vakitlerini dolu geçirebilmelerine vesile olacak. Dev tesis içerisinde;

1. Yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, 500 kişilik tribünlü futbol sahası (76x113 ebatlarında) 4lü soyunma odası, basketbol sahası, tenis kortu, kapalı halı saha, halı saha (22x44 ebatlarında) olacak” dedi.

Başkan Gedüz, "Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, dev tesisin yapımında emeği geçen hemşerimiz Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti Manisa Milletvekillerimize, yüklenici firmaya, emeği geçen tüm personellerimize teşekkür ederim. İlçemizin gençlerine ve tüm hemşerilerimize hayırlı olsun” diye konuştu. HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim