Ahmet ÜNSAL/Manisa

Kutlamaların öncesinde minikler büyüklerine yönelik, ikinci gününde ise onların akrabalarına, 23 Nisan’da da kendilerine özgü bayramlarını kutladı. Bayram kutlamaların son günü ise bölgede oturan ailelere yönelik gerçekleştirdi.

Manisalı genç kadın girişimciler Gözde Aytaç ve Ayşe Taşkan’ın önderliğinde oluşturulan ve bu yıl 4. yılına adım atan 300 minik öğrencinin katılım gösterdiği Düşler Kasabası Anaokulu bünyesinde 5 gündür süren coşkulu kutlamalara sahne olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının son gününü muhteşem final etkinlikleri ile kapattı.

Son gün etkinliğinde minik öğrenciler bir ay boyunca hazırlandıkları tüm oyunları öğretmenlerinin komutlarıyla ortaya koydular. Çocuklardan ziyade bayram coşkusunu anneler, babalar, anneanneler, babaanneler ve o bölgede oturan sakinler yaşadı.

Genç kadın Girişimciler Gözde Aytaç ve Ayşe Taşkan, 5 gün boyunca süren 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı etkinliklerine katılan tüm davetlilere teşekkürlerini iletirken önümüzdeki yıl yapılacak olan 103. şenlikleri için de “Şimdiden kendinizi önümüzdeki yılkı kutlamalara hazırlıklı kılın başka yere randevu vermeyin” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim