Mahalle muhtarlarını sık sık ziyaret ederek taleplerini yerinde dinleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı, yol yapım çalışmalarının tamamlandığı Demirci ilçesine mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Yapılan ziyarette Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı personelleri, Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, Demirci Muhtarlık İşleri personelleri ve mahallelerin muhtarları bulundu. Yapılan 25 kilometrelik sathi kaplama çalışmasıyla Demirci merkez, Yeşildere, Kulalar, Ulacık, Yeşiloba ve Rahmanlar Mahalleleri birbirlerine daha sağlıklı ve güvenli bir yolla birbirlerine bağlanıyorlar. Yapılan 25 kilometrelik sathi çalışmasıyla aynı zamanda bu mahalleler Salihli yoluna da daha kısa şekilde bağlanabiliyorlar. Yapılan ziyarette bulunan Yeşiloba Mahallesi Muhtarı Erdoğan Köse ve Yeşildere Mahallesi Muhtarı Ercan Topuz yapılan bağlantı yollarıyla ilgili övgü dolu sözler sarf ettiler.

MUHTARLARDAN TEŞEKKÜR

Yol yapım çalışmaları nedeniyle memnuniyetlerini paylaşan mahalle muhtarları, hem yolları hakkında bilgiler verdiler hem de emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiler.

Yeşiloba Mahalle Muhtarı Erdoğan Köse; “Bizim mahallemizin merkeze 10 kilometre uzaklığımız vardı. Merkez yolumuz çok kötüydü. Bizim mahallemiz kendi içinde 7 tane sokağı olan bir mahalle. 15 kilometre mahalle içimize asfalt atıldı ayrıca. 10 kilometre de merkeze kadar olan yolumuz yapıldı. Toplamda 25 kilometrelik bir yol yapıldı. Allah razı olsun Cengiz Başkanımız sayesinde yolumuz yapıldı. Bu yol 50 senedir yapılmıyordu. Traktörlerle zor gittiğimiz bir yol Cengiz Başkanımız sayesinde asfalta kavuştu. Allah bin kere razı olsun” dedi.

Yeşildere Mahallesi Muhtarı Ercan Topuz; “Bu yolumuz Ulacık, Yeşiloba, Yeşildere, Rahmanlar ve daha birçok mahalleyi birbirine bağlıyor. Çok zorluk çekiyorduk yolculuğumuzda. Eskiden çok kötüydü. Araçlarımızın devaml amortisörleri patlıyordu, arıza yapıyordu. Ama şimdi bu dertlerden kurtuldu. Başkan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere, emeği geçen bütün çalışanlara kendim ve mahalle sakinleri adına çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim