Sokağa çıkma kısıtlamasının yaşandığı hafta sonunda Manisa-İzmir çevre yolunda çalışan ekipler, fırtınanın etkisiyle yıkılan ve devrilen ağaçların yerine 125 adet yeni ağaç dikerken, mevcut ağaçlara bakım ve form verme işlemi yaptı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamasının yaşandığı hafta sonunda önemli bir çalışmayı daha hayata geçirdi. Manisa-İzmir çevre yolunda çalışan ekipler, fırtına sebebiyle yıkılan ve devrilen ağaçların yerine 125 adet yeni ağaç dikerken, zarar gören diğer ağaçlara da bakım ve form verme işlemleri yaptı. Çalışmalar hakkında bilgi veren Kent Estetiği Dairesi Başkanı Hakan Göktaş, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda şehrimizdeki yeşil alanları arttırmak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda geçtiğimiz haftalarda Manisa’da etkili olan aşırı yağış ve fırtına sebebiyle çevre yolunda yıkılan ağaçların yerine 125 adet yeni ağaç diktik. Varlığını sürdüren diğer ağaçları da budayıp, form verdik. Şehir içerisinde yaptığımız çalışmaların ardından çevre yolundaki ağaçlandırma çalışmalarını da tamamladık. Manisa’mız için önemli bir çalışmayı daha hayata geçirdik. Hayırlı olsun” diye konuştu.
Dikkat!
Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.
Üye Girişi Üye Ol
Bırakın artık şu gereksiz yere para harcamayı boş kalması daha iyi en azından karşıdan geleni rahat görebilirsin yola dikilen o çalı tarzı bitkilerin arasından yola hayvan firliyor telef oluyor hiç bir şey dikilmese en azından bir hayvanı gören sürücü daha dikkatli olur hem can kaybı olmaz hemde vatandaşın parası boşa gitmez
Almancı kesinlikle haklısın.
Başkan güzel agać dikiyorsun halkın imar durumu bekliyor manisa çok şey kaybrtti degişim gerekli
Yaş yol yapın kanalizasyon yapın çiçek ekme çim bhicmeyi belediyecilik sanıyorsunuz.kavssklara dikdigunuz çiçeklerle 5 köye yol olur bee..yazık paralara..
Çok iyi yapmışsınız çok gerekliydi yoksa arabalar trafiği tıkıyordu ilerliyemiyorduk.Ağaçlar dikilince trafik açıldı size sonsuz teşekürler emeği geçenlere akıl edenlere. Sağolun varolun.
Her işimiz bitti bi o kalmıştı
Arpalıktan beslenenler var yoksa ne yerler ne içer ler
Ağaç dikince trafik nasıl açılıyor.. dikil n ağaç nasıl arabaları harakettiyor Recep..ağaçlar girusmesafesini azaltiyir kazalar oluyor..yarın sulamada yine kaza..