Manisa Büyükşehir Belediyesi, öncelikli olarak sağlık çalışanlarına, Emniyet ve Jandarma teşkilatına, fırıncı ve bakkal gibi esnafların yanı sıra, mahallesinde ihtiyaç sahibi olan ve maske temini noktasında sıkıntı yaşayan vatandaşlara teslim edilmek üzere mahalle muhtarlarına maske dağıtımına başladı. Manisalı vatandaşların sağlığı için var güçleriyle çalışmaya devam ettiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Maskeni tak sağlıkla kal” ifadelerinde bulundu.

Koronavirüsle mücadele kapsamında yurt genelinde bir dizi önlem alınırken uzmanlar maske kullanımının ve sosyal mesafenin önemine dikkat çekiyor. Sürecin başından beri, gerekli tüm tedbirleri alarak salgına karşı amansız bir mücadele veren Manisa Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz haftalarda maske üretimine başladı. Üretilen maskeler, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatıyla öncelikleri olarak sağlık çalışanlarına, Emniyet ve Jandarma Teşkilatına, fırıncı ve bakkal gibi esnafların yanı sıra mahallesinde ihtiyaç sahibi olan ve maske temini noktasında sıkıntı yaşayan vatandaşlara teslim edilmek üzere mahalle muhtarlarına dağıtmaya başladı.

“MASKENİ TAK SAĞLIKLA KAL”

Koronavirüsle mücadele çalışmaları kapsamında önemli adımlar attıklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Bu virüsle mücadelede, maske kullanımının önemi de hepimizin malumu. Bundan hareketle, Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak toplu ulaşım araçlarında maske dağıtmaya başlamıştık. Daha sonra, maske üretimine başladık. İçinde, 5 adet maske bulunan paketleri, öncelikle emniyet çalışanlarımıza, jandarma personellerimize, sağlık çalışanlarımıza ve açık olan fırıncı kardeşimiz, bakkal esnafımız gibi esnaflarımıza ve mahallesindeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza teslim edilmek üzere muhtarlarımıza dağıtmaya başladık. Bizler sizler için varız. Sizlerin sağlığı için çalışmaya, var gücümüzle devam edeceğiz. Maskeni tak sağlıkla kal” dedi.

Editör: TE Bilişim