MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik de mahalleyi ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Ergün de, Büyükbelen sakinlerine yayınladığı mesaj ile geçmiş olsun dileklerini iletti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Büyükbelen Mahallesi’nde teyakkuza geçerek, tüm ekipleri mahalleye yönlendirdi. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, İtfaiye Daire Başkanı Gürhan İnal ve Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Cem Çöllü de bölgeye giderek incelemelerde bulundu.

BAŞKAN ERGÜN’DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de Büyükbelen Mahallesinde yaşanan sağanak yağışın ardından bir mesaj yayınladı. Başkan Ergün mesajında, “Saruhanlı ilçemize bağlı Büyükbelen Mahallemizde aniden bastıran şiddetli yağış sonucu sel meydana gelmiştir. Tüm ekiplerimizle gerekli müdahaleyi yapıyoruz. Su basan ve hasar gören bölgelerde temizlik ve tahliye çalışmalarımız sürüyor. Büyükbelenli hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, yüce Rabbim afetinden korusun diyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim