Her yaştan vatandaşın eğitimi ve kendisini geliştirmesi için projeler üreten Manisa Büyükşehir Belediyesi, Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri ile Gençlik Merkezleri’nde Covid-19 salgınına karşı tedbirleri en üst seviyede uyguluyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal da, il genelindeki Manisa Büyükşehir Belediyesine ait eğitim kurumlarını sık sık ziyaret ederek, öğretmen ve idarecilerle bir araya geliyor. Genel Sekreter Yardımcısı Başkal, ziyaretlerini merkezdeki Çocuk Kültür Sanat Merkezleri, Kırmızı Ev ve Atatürk Gençlik Merkezi ile sürdürdü. Başkal’a ziyaretlerinde Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan ile Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Gökhan Kiriş de eşlik etti.

ÇOCUK MERKEZLERİNDE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

75. Yıl Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi, Mesir Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi, Karaköy Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi ziyaretleriyle turuna başlayan Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal, öğretmen ve öğrencilere iyi dersler dileklerini iletti. Merkez sorumlularından çalışmaları hakkında bilgi alan Başkal, yeni tip koronavirüs salgınına karşı tedbirleri üst düzeyde alarak, çocuklara temiz ve nezih ortamda ders görme imkanı sağladıklarını söyledi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde eğitime önem verdiklerini de sözlerine ekleyen Başkal, hijyen kurallarına en üst seviyede özen gösterdiklerini vurguladı.

ATATÜRK GENÇLİK MERKEZİNDE MABEM ÖĞRETMENLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal, yetişkinlere yönelik kursların verildiği Kırmızı Ev’i de ziyaret etti. Birimin sorumlularından bilgi alan Başkal, daha sonra Atatürk Gençlik Merkezi’ne geçti. Merkez sorumlusu Ahmet Kaplan, MABEM Müdürü Cihan Tibukoğlu ve birim çalışanları ile MABEM öğretmenleriyle bir araya gelen Başkal, yeni dönemde de hijyen kurallarını ön planda tutarak aynı hassasiyetle başta çocukların olmak üzere, Büyükşehir Belediyesi kurslarından faydalanacak her bireyin sağlığının ön planda tutulacağını söyledi. Başkal, merkezin kurs birimlerini de tek tek gezerek, incelemelerde bulundu.

Editör: TE Bilişim