İl genelinde yol yapım ve onarım çalışmalarını hızla sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes ilçesi Yeşilyurt Mahallesi’nin Gördes ve Köprübaşı ile bağlantısını sağlayan yolda 1. kat sathi kaplama çalışması gerçekleştirdi. Mahalle sakinleri için büyük önem taşıyan çalışmayı Manisa Büyükşehir Belediyesi Gördes Muhtarlık İşleri Şube Müdür Vekili Mustafa Gün, geçmiş dönem mahalle muhtarı Mehmet Akyol ve yeni muhtar Hüsamettin Akyol’la birlikte inceledi.

“TOZDAN KURTULDUK”

Yolun eskiden çok güvensiz olduğunu belirten geçmiş dönem mahalle muhtarı Mehmet Akyol, ”Yapılan sathi kaplama çalışmasıyla mahalle sakinleri olarak tozdan kurtulduk. Cengiz başkanımızdan Allah razı olsun ”dedi.

ÇALIŞMANIN ÖNEMİNİ ANLATTI

Bu yolda yapılan çalışmanın mahalle için önemine değinen mahalle muhtarı Hüsamettin Akyol,” Geçtiğimiz yıl Büyükşehir Belediyesi tarafından burada alt malzemesi çekildi. Bu yıl da Köprübaşı ve Gördes ile bağlantıyı sağlayan yolda yapım çalışması tamamladı. Yapılan çalışma Yeşilyurt’a adeta hayat veriyor. Cengiz başkanımızdan Allah razı olsun.  Katkılarından dolayı Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay ve Gördes Muhtarlık İşleri Şube Müdür Vekili Mustafa Gün’e de teşekkür ediyoruz ”ifadelerinde bulundu.

Editör: TE Bilişim