Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, meclis üyelerini ve Manisalıları 11 Mayıs Çarşamba günü başlayacak ve 14 Mayıs’a kadar devam edecek Manisa Bilim Şenliği ile 14 Mayıs Cumartesi çocuk koşusu ile başlayacak ve 15 Mayıs Pazar günü noktalanacak Uluslararası Manisa Yarı Maratonu’na davet etti.

Başkan Ergün, Manisa’da yapılacak birbirinden güzel etkinliklere meclis üyelerini ve Manisalıları davet etti. Başkan Ergün, “Ayrıca siz değerli meclis üyelerimiz başta olmak üzere tüm hemşerilerimizi önümüzdeki günlerde yapılacak olan etkinliklere de buradan davet etmek istiyorum. Öncelikle TÜBİTAK’ desteğiyle Manisa Celal Bayar Üniversitesi öncülüğünde düzenlenen ve Büyükşehir Belediyesi olarak katkı sağladığımız Manisa Bilim Şenliği, yarın saat: 10.00’da Atatürk Kent Park’ta açılış programı ile başlayacak. Akşam da Oğuzhan Koç konseri ile devam edecek. Binlerce vatandaşımızın katılımının beklendiği bu programda 11 – 14 Mayıs tarihlerinde çeşitli etkinlikler ve yarışmalar yapılacak” dedi.

Vestel Yarı Maratonu’na da Davet Etti

Bu hafta sonu Uluslararası Vestel Yarı Maratonu’nun da gerçekleştirileceğini belirten Başkan Ergün, “Vestel, Manisa Büyükşehir Belediyemiz ve Manisa Organize Sanayi Bölgesi iş birliğiyle düzenlenen organizasyon 14 Mayıs Cumartesi günü saat: 11.00’de çocuk koşusu ile başlayacak. 15 Mayıs Pazar günü de Uluslararası Yarı Maraton Koşuları olacak. Yarı Maraton Koşuları da yine Atatürk Kent Park’tan sabah 09.00 itibarı ile başlayacak. Sizleri ve tüm hemşehrilerimi bir kez daha bu güzel organizasyonlarımıza davet ediyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim