Şehzadeler Belediyesi koronavirüs tedbirleri kapsamında pazaryerlerinde oluşan yoğunluğu azaltmak için perşembe günleri kurulan Perşembe Pazarı’nda gün sayısını yedi güne, hafta sonlarında kurulan Alaybey ve Nurlupınar Pazarlarında da birer günden ikişer güne çıkarmıştı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Perşembe Pazarı’nı ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

DEZENFEKTAN SIKTIRIP, ATEŞ ÖLÇTÜRDÜ

Başkan Çelik, pazaryerine görevlilerin ellerine dezenfektan sıkması ve ateşini ölçmesinin ardından girerek,  esnaflar ile selamlaştı. Kurulan tezgahları inceleyen Başkan Çelik,  daha sonra vatandaşlara çağrıda bulundu.

BERAT KANDİLİ’Nİ TEBRİK ETTİ

Vatandaşların ve pazar esnafının Berat Kandilini tebrik ederek sözlerine başlayan Başkan Çelik “Tüm hemşehrilerimin Berat Kandili’ni tebrik ediyorum. Rabbim bu mübarek gün ve geceler yüzü suyu hürmetine birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi devam ettirsin. İçerisinde bulunduğumuz bu sıkıntılı günlerden hepimizi kurtarsın. Bu mübarek geceler tüm insanların sağlığına, sıhhatine salgınlardan kurtulmasına vesile olsun” şeklinde konuştu.

“ALIŞVERİŞLERİMİZİ HER GÜN YAPABİLİRİZ”

Pazarda bir evin ihtiyacı olan bütün sebze ve meyvenin kaliteli ve ucuza satıldığına dikkat çeken Başkan Çelik şöyle konuştu; “Pazarımızın günlerini artırdık. Artırmaktaki amacımız artan yoğunluğa engel olabilmek, sosyal mesafeye riayet ederek vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını temin edebilmelerini sağlamaktı. Buradan vatandaşlarımıza bir çağrıda bulunmak istiyorum. Değerli hemşehrilerim sizlerin sağlığı, canı her şeyden önemli. O yüzden daha önce belirlenmiş bir günde değil de haftanın değişik günlerinde gelerek pazarımızda bir yoğunluk oluşturmadan alışverişlerimizi güvenli bir şekilde yapalım. Bu salgın hastalığın size ve sizden de bir başkasına geçmesini engelleyebilirsiniz. Sadece haftanın bir günü açık diye pazarımızda bir yoğunluk oluşturmayalım. Haftanın her günü gelip yapabiliriz alışverişimizi.”

Editör: TE Bilişim