Bakanlığın Twitter hesabından yapılan paylaşımda, video konferans yöntemiyle düzenlenen bölge güvenlik toplantısından fotoğraflara yer verildi.

Soylu, video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen toplantıda, Afyonkarahisar, Aydın, Denizli, İzmir, Kütahya, Manisa, Muğla ve Uşak valileri ile güvenlik ve göç birimlerinin yöneticilerinden bilgi aldı.

Toplantıda, İçişleri Bakan Yardımcıları Muhterem İnce, Mehmet Ersoy, Tayyip Sabri Erdil ve İsmail Çataklı, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Sahil Güvenlik Komutanı Tuğamiral Ahmet Kendir, İller İdaresi Genel Müdürü Ali Çelik ve Göç İdaresi Genel Müdürü Abdullah Ayaz da yer aldı.

VALİ DENİZ DE KATILDI

Vali Ahmet Deniz, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Başkanlığında video konferans sistemi ile gerçekleştirilen Ege Bölgesi Emniyet ve Asayiş Toplantısına katıldı.

Toplantıda güvenlik ve asayişe ilişkin hususlar, uyuşturucu ile mücadele, karayolu trafik güvenliğine ilişkin tedbirler, trafik denetimleri, yaya öncelikli trafik, Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar, salgının önlenmesine yönelik alınan tedbirler hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Vali Ahmet Deniz’in Manisa özelindeki asayiş ve güvenlik konuları ile Covid-19 salgını kapsamında yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunduğu toplantıda diğer illerde yapılan çalışmalarda görüşüldü.

Ege Bölgesi Emniyet ve Asayiş Toplantısında Vali Ahmet Deniz’e İl Jandarma Komutanı Selçuk Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy ve İl Göç İdaresi Müdürü Uğur Ayrık eşlik etti.

Editör: TE Bilişim